Snart hemma

Jag är för en gångs skull är uttråkad och har inte nån som kan titta över min axel. Har senaste timmen suttit och läst gamla blogginlägg om Dunka mig gul och blå som tydligen var en sommarplåga och kan för all min värls inte förstå hur folk kunde bli så upprörda. Och ja, eftersom jag sitter och läser gamla bloginlägg om saker som var heta i somras är jag uttråkad. Nyheter färdas långsamt till London.

Det är nästan svinkallt här. Mina trampdynor tappar känseln när jag går till bussen på morgnarna. Annars är London väldigt trevligt på vintern, för jag är fortfarande inte lika kall som jag hade varit om jag varit hemma.

Eftersom jag var den som flugit ur boet mest när vi skaffade huset är det kanske inte så konstigt att vi har missat en massa räkningar - Aimee och Jono flyttade båda hemifrån för att flytta in i Homerton och ingen av oss vet hur man hanterar tv-licenser. Så i en hel vecka var vi utan värme och fick koka vatten på spisen för att tvätta håret, den kändes väldigt mycket andra världskriget (Homerton ser fortfarande ut som ett bombnedslag i dimman, trots att det ver femtio år sen det blev bombat sist).

Mina grannar afrofrisörerna ger mig arga blickar sen Natta var här. Natta fantiserade fritt om hur roliga vi skulle se ut i olika braids och flätor samtidigt som hon pekade på exempel-affischerna uppklistrade på frisörens glasrutor. Allt var väldigt oskyldigt men mina grannar som inte pratar svenska trodde att Natta skrattade åt deras hår.
Så inga fler "Good morning, hun" från det hållet.

Dasha har bjudit in mig till att åka till Moskva med henne innan jag slutar på Last.fm. Det var nästan som en liten julklapp. Och jag hoppas att det var mer än bara pubsnack.

Ses snart hemma :)

Test

Editors ? Smokers Outside The Hospital Doors (Full)

RSS 2.0