Eurockéennes

Hej Hej.

Nu  åker jag snart til Eurockéennes med Greg.

Ska vara där tills måndag lunch, bo på hotell med honom och hans flickvän och ha gratis skjuts överallt, gratis flyg, gratis boende, gratis mat, dricka, festivalbiljetter...  Men jag är skittrött och har egentligen inte lust. Antar att det är vad som kallas stressmage. Eller stresshuvud.


image22


Men visst ser det fint ut, så det finsn ju schysta saker med att jobba som en stressad garnboll i London och bo i ett rum fyllt av mixerbord och gitarrpedaler. Igår fick jag migränmedicin av Alex gratis, det är väldigt pratiskt att bo ihop med en doktor. Han lyssnade till och med på mitt hjärta i sitt stetoskop för att jag tvingade honom. Han sa att det slog alladeles normalt och jag blev lite besviken.

Glastonbury

image17

Hemma från helgens äventyr på Glastonbury. MIna armar och axlar gör jätteont efter att ha stått i spöregn på måndag morgon med min röda rullväska på huvudet i tre timmar. Det går lätt så när 200 000 försöker lämna en festival samma morgon och man inte hade någon ryggsäck att packa i.

Hur som helst var festivalen underbar, lerigt och blött men sjukt skoj och min hjälte Rufus Wainwright gjorde tidernas bästa spelning. Den innehöll allt: politik, mina favritlåtar, hans piano, läppstift, högklackat och lite Drag med en inövad dans. Min recension av festivalen finns här: http://www.lastfm.se/user/arrdis/journal/2007/06/25/459913/ 

Det fanns nakna hippies i hammockar, herbal E som inte var särskilt mycket starkare än ett par koppar kaffe, Banksy-skapelser som skulle likna Stonehenge, Lera lera lera, åska, Silent disco, sjukt dyr mat och sinnessjukt många bra band. Mina favoriter bortsett från prins Rufus var Noisettes och Bloc Party. Björk var något av en besvikelse, och Modest Mouse var sinenssjukt tråkiga tyvärr. Resten var perfetto.

Vi tältade med Simons gamla skolvänner vänner från London som alla var ganska rah-rah (typ posh fast med lite annan betydelse). Två pluggade på Oxford, varav den ena "I do art" gav mig kommentarar var femte minut om ljushowen från Chemical Brothers spelning. Fast de var inte störiga på nåt sätt, bara väldigt smarta och sofistikerade och bleka. Tror egentligen bara jag var lite avundsjuk.

image18

Helgens nyheter om att Henry lämnat Arsenal förstörde Rickys helg och han blev allvarlig upprörd om man nämnde det faktum att han gick för bara 16 milljoner pund (enligt Ricky väldigt lite i sammanhanget). Alla tidningar i London kallar efter Fabregas att lämna Arsenal också. Ricky är förtvivlad.

Ska hoppa ner i sängen nu. Lämnar lite leriga bilder här under. Tog inte med mig kameran (bra val) så har bara simons udda bilder att lägga in.

image19
image20

image21

Detta året var förresten väldigt torrt - jämgört med sist de hade Glasto 2005 http://flickr.com/photos/rupert-r/22159343/in/set-510363/

Senaste tiden

Det har varit dåligt med uppdateringar i resedagboken på senaste tiden, mest för att jag inte haft nåt internet hemma i lägenheten. Men eftersom jag nu sitter i mitt nya rum i Stoke Newington fungerar bloggskrivande alldeles utmärkt. Huset ör frö övrig tmycket fint, men den där engelska mögellukten coh heltäckningmattor överallt. En av mina nya rumskompisar jobbar som kulturskribent på the new statesman och vi get varandra deadline-tips och stöd när det behövs. Sitter just nu och äter på en underbar rågbrödsmacka med polsk delikatesskinka  - mitt nya kvarter är judiskt/lesbiskt/polskt och har jättebra billiga mataffärer. Allt som importeras till det här landet matväg är garanterat bättre än det hemproducerade och jag har redan blivit bästis med den polska köttaffären på Stoke Newigton High St.

Hur som helst. Har just packat klart väskan för Glastonbury och åker imorgon. Enligt prognoserna ska det kasta ner regn hela helgen så jag har gummistövlar med mig och sömntabletter (vet inte riktigt hur jag kommer klara fyra nätter i blött tält med simon o Ricky). Jag är hur som helst övertygad om att det kommer bli kul. Ni får se bilder senare, 


Här är hur som helst lite bilder från London sen jag fick tillbaka min kamera


image11

Jag gamla rumskompisan och Rosanna i TV-soffan

image10

Andrea som jag delade rum med.






image12
Universitetet i Essex avslutningsfest

image13

Cheap monday är sjukt heta här. Nudie också för den delen, av nån konsig anledning. Desirée som kommer från Berlin hade lyckats få tag på blå och kallade dem för "sitt andra skinn"

Bal

Balen var väldigt speciell. Förutom att jag inte kunde ha min kläning som var på tok för uppklädd hade de hyrt in karuseller, en hel lineup med band och Djs som spelade i olika tält, sambatåg och sköt upp fyrverkerier i en halvtimme efter klockan tre på kvällen. Human football som vi spelade på bilden var också obligatoriskt, precis om att alla var tvugna att vara uppe till klockan sex för att vara med på "survivers photo".

Bens födelsedag

Helgen efter var vi ute på Bens 21årsdag. Den slutade med att kan blev utsängd från klubben och inte mindes något alls dagen efter. Tydligen är det precis vad alla gör just på sin 21års dag. Det där med att bli utslängd var tigt, och att dricka en drink med lika delar cola, gin, baileys, vodka, rom, jägermeister och glass.

Koko

Koko som vi var ute på har tydligen enrupoas största discokula. Den såg ganska tung ut också.



Dagen efter spenderade JAg o Simon med att prova hattar på Portobello Road Market. KUrar dagen efter-trötthet ganska bra.
image14
Scenesters
image15

Okej nu ska jag gå

RSS 2.0